پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • همدستی هوایی امارات با آمریکایی‌ها

  • نرخ حواله دلار و یورو امروز چقدر است؟

  • رزمایش جان‌فدایان ایران در شیراز / فیلم

  • شناسایی ۴۴ میلیون نفر برای افزایش رقم کالابرگ از مهر

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • آمریکا در برابر معادله جدید قدرت + عکس

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • امشب نوای کودکان بر بام کیوان است

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵

  • پاروی طلایی فاطمه: تاریخ‌سازی مجلل در ناگویا / سهیل موسوی ششمین طلایی ایران + عکس

  • حملات شدید هوایی پاکستان به افغانستان

  • اسرائیل اردوغان را تهدید کرد

  • توقیف اتوبوس با ۲۰ مسافر به دلیل مستی راننده

  • کسب سومین مدال برای تیم روئینگ بانوان ایران

  • فرمانده کل ارتش: رئیس‌جمهور صدای صلابت ملت مبعوث و شجاع ایران بود

  • کارزار بسنت علیه ایران به دیوار چین خورد

  • ادعای امپراتوری در پاریس، التماس در انزلی+عکس

  • توصیه بقائی به نخست‌وزیر کانا‌دا

  • استقبال هنرمندان از مواضع رئیس‌جمهور در سازمان ملل

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 88909
    تاریخ انتشار: 29/بهمن/1396 - 18:26
    سیاسی

    خواستار منطقه‌ای قدرتمند هستیم/صبح امروز شاهد یک سیرک کارتونی در مونیخ

    وزیر امور خارجه ایران گفت: صبح امروز شاهد یک سیرک کارتونی در نشست مونیخ بودیم.

    خواستار منطقه‌ای قدرتمند هستیم/صبح امروز شاهد یک سیرک کارتونی در مونیخ

    محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) در پنجاه و چهارمین کنفرانس امنیتی مونیخ طی اظهاراتی ضمن ابراز خرسندی برای حضور در این نشست، گفت: سال گذشته ایران پیشنهاد ترتیبات امنیتی را در خلیج فارس اعلام کرد.

    وی افزود: برخی از همسایگان ما از این فرصت استفاده کردند برای اتهام وارد کردن به ایران. ما صبح امروز شاهد یک سیرک کارتونی بودیم. اجازه دهید به موضوعات جدی بپردازیم.

    ظریف در بخش دیگری از اظهاراتش خاطرنشان کرد: شکست داعش به این معنا نیست که ما به صورت کامل از ریشه تروریسم رها شده‌ایم.

    رئیس دستگاه دیپلماسی در بخشی از اظهاراتش به حمایت‌های به عمل آمده از صدام در تهاجمش به ایران در 1980 و حمله شیمیایی علیه ایرانیان و عراقی‌ها اشاره کرد.

    وزیر خارجه همچنین به تهاجم اسرائیل به لبنان و اشغال غیرقانونی فلسطین و تهاجم‌های هر روز به سوریه توسط این رژیم اشاره کرد.

    وی به بمباران یمن توسط عربستان نیز پرداخت.

    وزیر خارجه در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: ما در منطقه خود از نتایج انتخاب‌های اشتباه متضرر می‌شویم.

    رئیس دستگاه دیپلماسی معتقدیم ما خواستار منطقه‌ای قدرتمند هستیم ما نمی‌خواهیم در منطقه هژمون باشیم. چرا که زمان هژمون گذشته است.

    وی امنیت را وابسته به همکاری منطقه‌ای خواند.

    ظریف با اشاره به برجام خاطرنشان کرد: برجام یک الگوی بازی با حاصل‌جمع جبری صفر بود.

    به گزارش فارس، رئیس دستگاه دیپلماسی در ادامه سخنانش عنوان کرد: ایران پیشنهاد مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای را دادیم و هنوز این پیشنهاد روی میز است چرا که آلترناتیو برای این منطقه است.

    وزیر خارجه کشورمان گفت: ما باید درک کنیم که نیاز به اقدامات در همه زمینه‌ها برای تقویت اعتماد متقابل بین کشورهای حوزه خلیج فارس وجود دارد.

    ظریف همچنین همتایان خود در حوزه خلیج فارس را دعوت کرد به به ایران بپیوندند برای عملیاتی کردن واقعی این پیشنهاد.

     

     ظریف صبح امروز برای شرکت در این نشست وارد مونیخ شد و در حاشیه آن با برخی همتایان خود از جمله وزرای خارجه ارمنستان و گرجستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

    محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان 29 بهمن 1395 نیز در سفر به آلمان در پنجاه و سومین اجلاس کنفرانس امنیتی مونیخ حضور یافت و ضمن ایراد سخنرانی در حاشیه این نشست رایزنی‌هایی را با برخی مقامات شرکت کننده داشت.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما